Jump to content

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

Suntem în
căutare de staff

Dorești să faci parte din echipa noastră ? Consideri că ești suficient de experimentat încât să moderezi propria secțiune ? Depune o cerere și alătură-te nouă !

Event TOP 3 pe AWP.PLAYARENA.RO


Recommended Posts

Tocmai s a dat wipe la puncte si credite pe AWP.PLAYARENA.RO!  Va asteptam cu drag la eventul top 3 care tine pana in data de 03.06.2021 unde castigatorii vor fi premiati cu:

 

                                         LOCUL 1

  • VIP SILVER timp de o luna pe awp.playarena.ro + un skin din csgo in valuare de 25 euro (sau paypal) + membru VIP AWP timp de o luna pe grupul de discord.

                                         LOCUL 2

  •  VIP SILVER timp de doua saptamani pe awp.playarena.ro + un skin  din csgo in valoare de 10 euro (sau paypal) + membru VIP AWP pe grupul de discord.

                                         LOCUL 3

  • VIP SILVER timp de o saptamana pe awp.playarena.ro + un skin din csgo in valoare de 5 euro (sau paypal) +  membru VIP AWP pe grupul de discord.

 

                                                                   Regulament Concurs top 3

  1.  Nu aveti voie sa farmati puncte pe playeri  afk
  2.  Nu aveti voie sa faceti team daca concurati la top 3 
  3.  Daca jigniti, deranjati, distrageti ceilalti playeri riscati sa fiti descalificati si chiar banati, in functie de problema.
  4. ATENTIE: Daca vreun admin este prins ca abuzeaza cumva de gradul sau pentru a obtine mai multe puncte va primi down/remove!
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...