Jump to content

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

Suntem în
căutare de staff

Dorești să faci parte din echipa noastră ? Consideri că ești suficient de experimentat încât să moderezi propria secțiune ? Depune o cerere și alătură-te nouă !

Recommended Posts

Nume : Marian

Care este propunere dumneavoastră : Să fie selectați 2-3 supervizori care să se ocupe de serverele aflate în comunitate, acces full pe secțiune. 

Descriere detalliată : De 3 zile văd pe forum reclamă și nimeni nu ia atitudine, dar nimeni nimic. Să le dați mai multă încredere. 

Cu ce ar ajuta comunitatea această propunere ? :  Atenție și multă muncă, activitate pentru ei, responsabilitatea de a arăta fiecare ce poate și o ordine a forumului.

Alte detalii : Nu-i cunosc pe mulți de aici , dar totuși cred și am văzut că există o activitate din partea unui moderator, ce-l mai activ cred. @AlexTheLionRO. Sunt alții care nu au mai intrat de mult timp. Să le dați o șansă și unora. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

😂 Marian, apreciez gestul dar eu incerc sa fac ce am eu de facut cu orice grad, nu am nevoie de un grad mai mare sau altceva, numai bine! ❤️

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se vor alege niste noi supervizori care chiar isi pot face de lucru pe forum.

Propunere luata la cunostiinta si in acelasi timp Acceptata.

@Lock.

  • Thanks 1

PLAYARENA @ All the good boys goes to hell.
 www.playarena.ro/forum/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...