Jump to content

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

Suntem în
căutare de staff

Dorești să faci parte din echipa noastră ? Consideri că ești suficient de experimentat încât să moderezi propria secțiune ? Depune o cerere și alătură-te nouă !

Polițiștii din Secția 16 București, filmați în timp ce lovesc și strâng de gât un bărbat încătușat


Recommended Posts

PTQ0MCZoYXNoPWIwMjY3ZjZjYmI4YmI5Yjg5MDc4

Trei agenți de la Secția 16 de poliție din Capitală sunt arestați preventiv, iar alți cinci sunt sub control judiciar după ce au agresat doi tineri care le reproșaseră polițiștilor că nu purtau masca de protecție în timp ce ce făceau controale de rutină în centrul Capitalei. Agenții Secției 16 acuzați de abuzuri nu ar fi însă la prima faptă.

În 2018, cel puțin doi dintre ei, printre care Viorel Șeicaru, care este lider sindical, au fost vizați într-o altă anchetă, după ce au fost filmați în Secția 16 în timp ce lovesc și strâng de gât un bărbat încătușat. Șeful de tură în seara întâmplării ar fi fost chiar sindicalistul. 

 

„Imaginile nu fac altceva decât să vorbească despre comportamentul acestui individ. Un om foarte violent, foarte agresiv, îmi pare rău că nici nu pot să spun că e coleg cu mine, pot să spun că are atitudinea unui derbedeu din stradă. Punct. Am avut o reacție, eu am fost amenințat pe diverse canale să îmi văd de treaba mea”, a declarat pentru Digi24 Florin Vîlnei, președintele federației sindicale Sed Lex.

 

 

b_350_20_17191d_17191d_ffffff_17191d.png

 

Our Shortcuts: [ press the buttons below ]

 

PLAYARENA @ 2013-2014
 www.playarena.ro/forum/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Guard locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...