Jump to content

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

Suntem în
căutare de staff

Dorești să faci parte din echipa noastră ? Consideri că ești suficient de experimentat încât să moderezi propria secțiune ? Depune o cerere și alătură-te nouă !

Formula 1. Lansarea noului monopost Williams, blocată de hackeri


Recommended Posts

NDBlYTNiMzdiY2ExZWY4ZWQxNmY1OTQ4Ng==.thu

 

Echipa Williams a fost nevoită să prezinte doar o fotografie și să abandoneze lansarea virtuală a noului său monopost de Formula 1, aplicația proiectată în acest sens fiind atacată de hackeri.

Team-ul de Formula 1 Williams a dezvoltat o aplicație destinată prezentării, vizualizării și chiar a pilotării de către utilizatori, sub forma realității virtuale 3D, a noului monopost cu care echipa britanică va concura în acest sezon în Formula 1. Aplicația a fost însă atacată de hackeri, încă neidentificați, iar lansarea a fost amânată din această cauză. Echipa a retras aplicația de pe App Store și Google Play, potrivit unui comunicat.

Williams și-a cerut scuze pentru că a trebuit să renunțe la planurile de lansare a monopostului prin intermediul aplicației, dar i-a asigurat pe fani că va împărtăși cât de curând această experiență cu ei, virtual, în condițiile în care, din păcate, nu este posibilă prezentarea monopostului în prezența fizică a fanilor.

Noul monopost este vopsit într-o combinație de albastru, alb și galben, culori care evocă perioada de glorie e echipei din anii 80 și 90. Noul director executiv, Jost Capito, a declarat că noua prezentare „indică ambiția de a reveni în fruntea grilei de start”.

Echipa Williams, una dintre cele mai de succes din istoria F1, a terminat ultima în campionatul constructorilor în ultimele trei sezoane, iar anul trecut familia Williams s-a îndepărtat de echipă, vânzând pachetul majoritar grupului de investiții Dorilton Capital, scrie Mediafax.

Prezinta-te | Aplica pentru Grad [forum] TS3 [section]

b_350_20_17191d_17191d_ffffff_17191d.png

Task:                                                                                                                                  

     Zona IT

 

PLAYARENA @ 2013-2014
 www.playarena.ro/forum/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Guard locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...