AndreiCrS97 8 Posted February 22 Share Posted February 22 [Nume] - cRs^ [Doresc] - Avatar [Imagine] - Alegeti voi [Tema] - Sa fie ceva frumos 3D [Text] - cRs^ \ Ecl.Playarena.ro [Dimensiuni] - pentru forum Link to post Share on other sites
csfweed01 13 Posted February 22 Share Posted February 22 La "imagine" o sa ti explic ceea ce se afla in modelul dat. "[8] În cazul în care doriți un [Avatar,Semnătură,Banner,Userbar] , postarea unei imagini nu este obligatorie atâta timp cât la tema imaginii se află un răspuns concret, apropiat de ceea ce doriți, iar dacă doriți o semnatură este obligatoriu să postați o imagine ca model pentru ceea ce doriți. [Nerespectarea modelului duce la inchiderea cererii]" Eu personal n am de unde sa stiu ceea ce ti place, de la gagici pana la masini sau habar n am. Link to post Share on other sites
AndreiCrS97 8 Posted February 22 Author Share Posted February 22 Surprinde-ma cu ceva plăcut, n am preferințe Link to post Share on other sites
csfweed01 13 Posted February 23 Share Posted February 23 58 minutes ago, AndreiCrS97 said: Surprinde-ma cu ceva plăcut, n am preferințe xx Link to post Share on other sites
AndreiCrS97 8 Posted February 23 Author Share Posted February 23 Mișto, mersi Link to post Share on other sites
NuEsteImportant 4 Posted February 23 Share Posted February 23 (edited) @AndreiCrS97 Sper sa iti placa 🙂 Edited February 23 by NuEsteImportant Link to post Share on other sites
csfweed01 13 Posted February 23 Share Posted February 23 Ți ai ales avatarul. "[5] Din momentul în care vă alegeți o lucrare postată de cineva, echipa de designeri are obligația de a inchide topicul, doar în cazul cererilor cu o singură lucrare, în cazul in care sunt doua lucrări cel care a făcut cerere își poate alege una sa o poarte si sa astepte in continuare pe cealaltă. " Link to post Share on other sites
ThEOnEpiK 28 Posted February 23 Share Posted February 23 9 hours ago, csfweed01 said: "[5] Din momentul în care vă alegeți o lucrare postată de cineva, echipa de designeri are obligația de a inchide topicul, doar în cazul cererilor cu o singură lucrare, în cazul in care sunt doua lucrări cel care a făcut cerere își poate alege una sa o poarte si sa astepte in continuare pe cealaltă. " Te rog frumos sa nu te mai bagi peste mine, sau la urmatoarea abatere ai warn ! Topic/Closed. Link to post Share on other sites
Recommended Posts