Jump to content

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

Suntem în
căutare de staff

Dorești să faci parte din echipa noastră ? Consideri că ești suficient de experimentat încât să moderezi propria secțiune ? Depune o cerere și alătură-te nouă !

[Stire] Tarom strânge centura. Compania vrea să dea afară 700 de angajați și să reducă din posturile de conducere


Recommended Posts

Compania Tarom strânge centura și se pregătește să dea afară 700 de angajați. Dar și să mai reducă din posturile de conducere, pentru că organigrama operatorului național este plină de șefi și directori.

Potrivit unei analize din cadrul companiei, raportul este un șef la 11 angajați. Pentru a reduce cheltuielile, Tarom vrea să desființeze și agențiile de bilete neperformante.

Tarom mai are acum aproape 1.500 de salariaţi. Din iunie anul trecut până acum, au plecat 250 de angajaţi. În total, până la sfârşitul verii, trebuie să dispară din schemă 700 de oameni. Cu alte cuvinte, organigrama va fi mai suplă şi va avea în jur de 1.000 de angajaţi.

Potrivit unui raport intern de la Tarom, în acest moment, pe holurile companiei sunt prea mulţi şefi şi directori. Sunt 130 de posturi de conducere, iar raportul este de 1 şef la 11 angajaţi.

În companiile concurente de pe piaţă, raportul este de 1 şef la 20 de angajaţi. Acesta este şi scopul final al restructurării.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Guard locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...