Jump to content

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

Suntem în
căutare de staff

Dorești să faci parte din echipa noastră ? Consideri că ești suficient de experimentat încât să moderezi propria secțiune ? Depune o cerere și alătură-te nouă !

Recommended Posts

Incepand de acum se vor lua in considerare urmatoarele puncte.

1. Nici un grad administrativ inafara de Administratori nu vor mai avea permisiunea de a raspunde la cereri un-ban/cereri grade TS3/cereri moderator forum ( sau mai pe scurt, tot ce tine de categoria de TS3/ cereri moderator forum/reclamatii staff)

2. Fiecare persoana care a primit un grad administrativ pe forum si-a ales o categorie pe care sa o modereze (inainte de a primii gradul de moderator), ei bine eu am inteles ca va bagati unii peste alti si ca postati unde nu trebuie. [Incepand de acum cine nu posteaza in categoria lui si se baga peste alt cineva va primi Remove, fara nici o discutie.] <- avand in vedere faptul ca v-am atras atentia in trecut.

3. In cazul in care aveti vre-o problema cu cineva nu va faceti " dreptate " singuri, de aceea aveti grade mai mari care va pot sfatui/indruma sau care chiar va pot rezolva problema amiabil fara injuraturi/certuri s.a.m.d. [In cazul in care doriti sa va faceti dreptate singuri va rezulta in -> Remove/ban]

 

- - - Supervizorii, aveti foarte mare grija ce topicuri inchideti/unde raspundeti si ce faceti pe forum de acum in colo.  - - - 

La sfarsitul acestei luni vom dorii sa vedem activitatea si implicarea supervizorilor pe luna aceasta.

------------------

Acestea au fost punctele pe care vreau sa le bagati la cap pana cand vom aranja o sedinta generala.

Nu va ganditi ca nu am avut alt ceva mai bun de facut si mi-a venit  mie sa fac un topic in care ma iau de voi, nu am primit peste 4/5 mesaje pe subiectele mentionate mai sus.

 

 

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Up-Date. 27/02/21.

 

Inca ceva ce doresc sa clarificam.

4.  In momentul in care aplicati warn-uri aveti foarte mare grija sa nu le lasati permanente, cat despre paragraful in care va intreaba motivul warn-ului nu mai puneti baliverne, pentru ca ne apar tuturor celor din staff.

La motivul warn-ului fiti scurti si la obiect, spre exemplu daca s-a injurat vei pune motivul " limbaj " urmat de un copy-paste cu topicul unde persoana respectiva a injurat.

Data viitoare cand mai va prind cu warn-uri date permenent/motive care nici macar nu intelegem la ce va referiti,  va trebui sa aplicam suspendarea gradului, sau chiar scoaterea acestuia pe o durata permanenta.

 

Multumesc.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...