Jump to content

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

Suntem în
căutare de staff

Dorești să faci parte din echipa noastră ? Consideri că ești suficient de experimentat încât să moderezi propria secțiune ? Depune o cerere și alătură-te nouă !

[Stire] Ministrul Economiei, despre HoReCa: Când sănătatea românilor nu e în pericol, deschidem tot


Recommended Posts

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui, nu avansează un termen la care activităţile din domeniul HoReCa vor putea fi reluate, el susţinând că decizia aparţine epidemiologilor.

”Eu îmi doresc cât mai repede, pentru sănătatea economiei noastre. Dar trebuie să ascultăm de epidemiologi. Epidemiologii trebuie să ne spună. (...) În momentul în care sănătatea românilor nu este pusă în pericol, deschidem tot. Eu îmi doresc lucrul ăsta cât mai curând. Sănătatea trebuie să fie pe primul loc”, a afirmat Claudiu Năsui, joi seară, la Antena 3, întrebat fiind când se vor deschide restaurnatele, potrivit News.ro.

Ministrul a precizat că acelaşi lucru este valabil şi pentru agenţiile Loto.

”Loto nu va avea un regim special. În momentul în care deschidem pentru unii, vom deschide şi pentru ceilalţi”, a declarat ministrul.

Întrebat dacă industria organizatoare de evenimente va fi inclusă sau nu în schema de ajutor pentru industria ospitalităţii, prin care operatorii pot primi 20% din diferenţa dintre cifra de afaceri din anul 2019 şi cea din 2020, Năsui a afirmat: ”Vom mai face întâlniri cu mediul de afaceri şi vedem cum să o îmbunătăţim, adăugând alte coduri CAEN. Am primit multe sugestii în acest sens. (...) Dacă facem modificări, facem mai multe şi mai reparăm ce mai este de reparat la ea şi vom avea consultări la minister pentru a îmbunătăţi”.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...