Jump to content

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

Suntem în
căutare de staff

Dorești să faci parte din echipa noastră ? Consideri că ești suficient de experimentat încât să moderezi propria secțiune ? Depune o cerere și alătură-te nouă !

[Stire] Val de nemulțumiri după eliminarea voucherelor de vacanță. Hotelierii anunță efecte dezastruoase


Recommended Posts

Supărați că nu vor mai fi emise vouchere de vacanță, iar sprijinul financiar promis de stat întârzie, angajații din industria ospitalității  vor protesta în întreaga țară.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții asociațiilor patronale, care s-au întâlnit cu ministrul Economiei. Ei spun că fără vouchere, românii nu-și vor mai petrece vacanțele în țară, iar pierderile din industrie s-ar putea ridica la două miliarde de euro.

Mai mulţi reprezentanţi ai industriei de Hoteluri, Restaurante şi Cafenele au încercat să-l convingă pe ministrul Economiei şi Turismului, Claudiu Năsui, să nu renunţe la voucherele de vacanţă. După o oră şi jumătate de negocieri, au obţinut de la oficial promisiuni.

Claudiu Năsui, ministrul Economiei şi Turismului: “Voi avea o discuţie şi cu premierul şi cu ministrul Finanţelor referitoare la voucherele de vacanţă, deocamdată, poziţia anunţată de premier este cea oficială.”

Premierul Cîțu a anunţat deja că mai există de anii trecuţi vouchere în valoare de 2.4 miliarde de lei, iar unele noi nu vor fi emise. Hotelierii susţin că efectele vor fi dezastruoase.

 

Sursa: Stirile PROTV

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...