Jump to content
FastHosting.ro - Cea mai inalta calitate! ×

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

Guard

Premium
 • Content Count

  436
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Guard last won the day on May 17

Guard had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

About Guard

 • Rank
  Ex Staff | Former Staff Member [ P-A ]

Recent Profile Visitors

2,754 profile views
 1. În ultimele 24 de ore au fost raportate 953 de cazuri noi de COVID-19, din 33.222 de teste efectuate. Alți 75 de români au murit după ce s-au infectat cu coronavirus. La ATI sunt internați 829 de pacienți COVID. Până astăzi, 13 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.069.770 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.020.194 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 953 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri
 2. Guard

  playarena

  Hello @DOrinan, here is the list of affiliated servers in our community: Counter-Strike: Global Offensive Counter-Strike 1.6 Go in these category of servers, find ur server, and do a request for admin. (respect the model of section)
 3. In acest tutorial o sa va arat cum puteti crea o masina virtuala. Mai intai sa definim termenul de masina virtuala (virtual pc). O masina virtuala este un program special prin care puteti instala un nou sistem de operare fara ca acesta sa afecteze sistemul de operare principal existent pe computer. Iata la ce va poate folosi un astfel de program: 1. Puteti testa diferite sisteme de operare. 2. Puteti naviga pe internet fara grija virusilor. Virusii vor ramane in masina virtuala si nu se vor raspandii catre principalul sistem de operare. 3. Daca doriti sa rulati o a
 4. Contra. 1."Foarte activ" nu cred ca inseamna posturi de genul "playlist" si "jocuri forumiste". 2. Incearca sa-ti faci o activitate "adevarata". 3. Vreau sa vad o dovada cu referinta la gradul tau de pe alta comunitate. (sa ma convingi ca esti / nu esti tu) 4. A fost urat din partea ta ca ai plecat cu "oile". Asteapta raspunsul unui Administrator, poate el va avea alta parere. ( @fantezie@StoreMarshall )
 5. Nume : guard Care este propunere dumneavoastră : sa fie adaugata sectiunea "CHESTIONARE" la cactegoria SOCIAL Descriere detalliată : sa fie o sectiune coordonata de moderatorii forumului Cu ce ar ajuta comunitatea această propunere ? : dezvoltare pe partea de activitate a posturilor Alte detalii : spre exemplu, moderatorii sa faca topcuri de tip POLL ( exemplu ) cu un aspect simplist si placut la citirea acestuia.
×
×
 • Create New...