Jump to content

fantezie

Members
 • Posts

  113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

fantezie last won the day on June 23

fantezie had the most liked content!

4 Followers

Recent Profile Visitors

761 profile views

fantezie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

70

Reputation

 1. Update. Se vor da din nou servere de CS:GO! Inainte de a da serverul catre respectivul, se va sustine un mic test de Sourcemod, ca sa nu mai pierd timpul dand servere la toti noobii.
 2. De acum inainte se va folosii doar panelul. https://panel-csgo.ro/awp/ Forumul va fi mutat la arhiva in 5 zile.
 3. Update: Am pus sa pice doar AWP-uri si cutite. (serverul fiind AWP Only)
 4. - La fiecare sfarsit de mapa, toti jucatorii au o sansa de 100% sa le pice 1 item la sfarsit de mapa. - Itemele dropate la sfarsit de mapa, le poate folosi din !ws si !knife. Vechiul plugin de ws si knife au fost scoase (alea de aveai toate skinurile posibile moca) - De acum inainte daca vreti skin-uri, jucati pe server si le veti avea
 5. Curand s-a implementat pe server un nou sistem ce ne face munca mai usoara noua ca si staff, dar si jucatorii au de castigat. Am implementat un bot special pentru serverele [AWP.PLAYARENA.RO cat si pentru JB.PLAYARENA.RO] Te poti 'lega' de serverul de discord cu contul de pe server-ul awp.playarena.ro. Folosesti comanda : !discord pe joc si iti va aparea: Acel cod, te duci pe serverul de discord la canalul verificare-awp si il pui in chat, in 3-5 secunde ai contul verificat. Momentan am adaugat decat !daily unde poti lua din ce in ce mai multe credite daca iti revendici premiul zilnic. Botul posteaza pe un canal privat vizibil doar adminilor, comenzile efectuate de catre admini. Exemplu log de ban: Jucatorii pot vedea chatul de pe server direct pe un canal pe discord. Doar membrii cu permisie de owner sau co-owner pot scrie pe chatul de pe discord si sa apara pe server. Exemplu: Pe canalul destinat comenzilor pe discord, puteti folosi mai multe comenzi, de exemplu, eu vreau sa vad cati jucatori sunt online: Pentru a vedea mai multe, puteti sa intrati singuri pe serverul de discord sa va uitati. https://discord.gg/pETQJhsEGu
 6. Ai fix 1 post, si ala e cererea, respins.
 7. fantezie

  Cerere DNS

  Cererea dumneavoastră a fost acceptată, vă rugăm să parcurgeți următorii pași de mai jos ( un administrator va activa în cel mai scurt timp posibil DNS dumneavoastră ). Creați un topic în această secțiune ( click ) pentru creare categoriilor ! Alăturați-vă clanului de gametracker ( click ) !
 8. Server suspendat. Name: new server(betivii.play-arena.ro)
 9. Cererea dumneavoastră a fost acceptată, vă rugăm să parcurgeți următorii pași de mai jos ( un administrator va activa în cel mai scurt timp posibil DNS dumneavoastră ). Creați un topic în această secțiune ( click ) pentru creare categoriilor ! Alăturați-vă clanului de gametracker ( click ) !
 10. stai acolo pe csshit. respins.
 11. Pe 25.04.2021 (duminica) ora 20:00 va avea loc o sedinta cu tot staff-ul. Din pacate am amanat impreuna cu @StoreMarshalldeschiderea pe IP-ul de pe dedicat deoarece au existat niste intarzieri de la cei de la OVH. La aceasta sedinta o sa discutam despre gradele primite, nelamuririle voastre, probleme, viitoare update-uri, gestionare activitate si altele. Cine nu poate ajunge, sa lase un reply dupa urmatorul model: Numele tau pe server: Motiv absenta: Alte precizari:
 12. Serverul nu are hostname-ul precizat. rezolvi?
 13. inutil, timp pierdut aiurea

Powered by Invision Community

×
×
 • Create New...