Jump to content

fantezie

Administrators
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

fantezie last won the day on February 14

fantezie had the most liked content!

Community Reputation

45 Excellent

2 Followers

About fantezie

 • Rank
  Administrator General

Recent Profile Visitors

203 profile views
 1. - Skin-ul de veteran / trusted apare acum si la admini, insa nu veti avea tag in chat, ca il aveti pe cel de admin. - Imbunatatit sistemul de anti-reclama. - Adaugat Revive in vip menu. - Scos HNS event din !eventmenu. (pentru ca nu stiti sa faceti asa ceva.) - Implementata o noua regula: Daca nu sti sa faci GodMode Day ca admin = 1 avertisment. - GodMode Day poate fi dat doar de cineva care are 20 ore jucate. - Aranjate itemele din !shop. - La VIP scoasa limitarea de a accesa meniul 1 data pe runda, si adaugate cooldown-uri la MedKit, Speed, Gravity, Revive. - Imbunatatit Hung
 2. Din data de 28.02.2021 pana pe 01.03.2021, orice grad va avea reducere de 5 euro!
 3. Am deschis acest site, pentru a vinde ceva calitativ oamenilor, fata de ce se vinde pe net in momentul actual, anumite persoane ce pun addons-uri pline de erori sau pluginuri de pe net pentru o suma de bani. - CSPlugins.ro garanteaza: - Calitate - Uptime addons 100% Pluginurile sau addons-urile customizate nu se vand mai departe. Facem servere doar de CS:GO si CS 1.6. Daca esti AFILIAT in comunitatea playarena.ro beneficiezi de sourcebans instalat gratuit, pe domeniul: jbpanel.ro, iar daca ai un server cu minim 10 Average, primesti un addons la alege
 4. Inainte sa le propuneti, verificati mapele. Ca dupa ma trezesc ca plangeti de ce da crash cs-ul.
 5. Cererea dumneavoastră a fost acceptată, vă rugăm să parcurgeți următorii pași de mai jos ( un administrator va activa în cel mai scurt timp posibil DNS dumneavoastră ). Creați un topic în această secțiune ( click ) pentru creare categoriilor ! Alăturați-vă clanului de gametracker ( click ) !
 6. mai aduceti propuneri ca zilele astea ma apuc de un BIG Update si mai am nevoie de idei. va adunati toti (staff/playeri) si faceti o lista cu idei de pe alte servere/idei proprii si ele vor fi rasplatite cu credite sau chiar UP-uri succes day notat (de adaugat)
 7. fantezie

  Cerere DNS

  Acceptat. DNS Activ + sa faci topic la forum management pentru categorii si accese.
 8. Ai citit regulamentul?:sincer inca nu ....................
 9. Se vinde bot de discord pentru serverele de cs 1.6, in curand va fi disponibil si pentru cs:go. Functii: .online [ arata toti jucatorii online de pe server ] .profile [ arata profilul unui jucator de pe server ] .setAdmin [ Setezi unui jucator admin pe server ] .setCredits [ seteaza credite unui jucator ] .setMinutes [ seteaza minute jucate unui jucator ] .removeAdmin [ scoate adminul unui jucator ] Profil BOT: Pretul acestui bot + instalarea lui: 30 euro paypal. Cu ce vine botul la pachet?
×
×
 • Create New...