Jump to content

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

Suntem în
căutare de staff

Dorești să faci parte din echipa noastră ? Consideri că ești suficient de experimentat încât să moderezi propria secțiune ? Depune o cerere și alătură-te nouă !

fantezie

Administrators
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

fantezie last won the day on May 12

fantezie had the most liked content!

Community Reputation

63 Excellent

4 Followers

About fantezie

 • Rank
  Începător

Recent Profile Visitors

470 profile views
 1. in ziua de astazi numai este asa. si eu in 2014 cand aveam server de jb in primele 2 zile deja era full nonstop ziua. acum, deschizi si e gol, insa daca bagi boost, ai playeri, daca nu ... nu
 2. Salut. Am rugamintea sa ma ajutati si voi cu niste propuneri de mod-uri pentru servere de CS:GO, ceva rar sau neexistent. Am luat decizia impreuna cu ceilalti owneri ai comunitatii sa ne deschidem noi servere proprii, sa le punem la punct si apoi usor usor sa le populam. Serverele date in administrare sunt o pierdere de timp, tot ce am dat pana acuma, am dat degeaba, fie el 1.6 sau csgo. Pana acum: JB.PLAYARENA.RO - Server mod JailBreak CS:GO [Finalizat] JBX.PLAYARENA.RO - Server mod JailBreak CS 1.6 [Finalizat] AWP.PLAYARENA.RO - Server
 3. Iti poti face singur canal folosind comanda !createchannel in PM la ZinGuard. [Apesi pe canalul ZinGuard de langa camera principala.]
 4. Iti poti face singur canal folosind comanda !createchannel in PM la ZinGuard. [Apesi pe canalul ZinGuard de langa camera principala.]
 5. Cererea dumneavoastră a fost acceptată, vă rugăm să parcurgeți următorii pași de mai jos ( un administrator va activa în cel mai scurt timp posibil DNS dumneavoastră ). Creați un topic în această secțiune ( click ) pentru creare categoriilor ! Alăturați-vă clanului de gametracker ( click ) !
 6. stai acolo pe csshit. respins.
 7. Pe 25.04.2021 (duminica) ora 20:00 va avea loc o sedinta cu tot staff-ul. Din pacate am amanat impreuna cu @StoreMarshalldeschiderea pe IP-ul de pe dedicat deoarece au existat niste intarzieri de la cei de la OVH. La aceasta sedinta o sa discutam despre gradele primite, nelamuririle voastre, probleme, viitoare update-uri, gestionare activitate si altele. Cine nu poate ajunge, sa lase un reply dupa urmatorul model: Numele tau pe server: Motiv absenta: Alte precizari:
 8. inutil, timp pierdut aiurea
 9. Cererea dumneavoastră a fost acceptată, vă rugăm să parcurgeți următorii pași de mai jos ( un administrator va activa în cel mai scurt timp posibil DNS dumneavoastră ). Creați un topic în această secțiune ( click ) pentru creare categoriilor ! Alăturați-vă clanului de gametracker ( click ) !
 10. Cererea dumneavoastră a fost acceptată, vă rugăm să parcurgeți următorii pași de mai jos ( un administrator va activa în cel mai scurt timp posibil DNS dumneavoastră ). Creați un topic în această secțiune ( click ) pentru creare categoriilor ! Alăturați-vă clanului de gametracker ( click ) !
 11. Link invite: https://discord.gg/pETQJhsEGu
 12. pai te-a mancat in cur sa faci reclama la GGSHIT, te amenintau cu bataia? pe bune coaie? pana ajung aia la tine, mai ai de supt. ma mai gandesc daca o sa iti dau unban.
 13. Update 12/03/2021 - Rezolvat bugul de la LR. - Adaugate job-urile mult asteptate: https://prnt.sc/10j9vln - Skill-urile joburilor: https://prnt.sc/10j9vvx - Job: Dealer de arme - Trebuie sa ai o arma grea in mana ca sa poti creea materiale cu !getmats. - Materialele le poti folosi pentru a crea arme. !createguns Poti fabrica urmatoarele arme: - USP - 40 materiale - MAC-10 - 65 materiale - Deagle - 80 materiale
 14. Au intrat ratatii de pe ggshit la reclama si si-au pus caractere speciale ce csgo nu le citește. Data viitoare, dati ban pe ID-ul din chat, ca d aia l am bagat. +1av adminului.
×
×
 • Create New...