Jump to content
FastHosting.ro - Cea mai inalta calitate! ×

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

martak22

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About martak22

 • Rank
  Începător

Optional Information

 • Pe ce server joci ?
  AWP

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. primesc da sau nu sa stiu si eu
 2. Nume Server ( o poză asupra profilului de steam care să conțină „AWP.PLAYARENA.RO” în nume altfel cererea va fi respinsă ) : https://imgur.com/gallery/Bv5Sg9B SteamID Numeric ( poate fi aflat aici ) : STEAM_1:1:435175567 Ai citit regulamentul ( găsiți regulamentul aici ) 9 martie Vârstă ( vârsta minimă este de 15 ani ) : 34 Cu ce poți ajuta serverul ? : cu prezenta mea pe sv si ascultarea si ajutarea jucatorilor Profil steam ( postați link-ul de la profil ) :https://steamcommunity.com/id/MartakSK/ Ore jucate ( scrieți !ore în chat pe server pentru a afla numărul
 3. Nume :☠🅼🅰🆁🆃🅰🅺☠ Vârstă :34 Gradul pentru care aplici ( Helper sau Moderator ) :Moderator Motivul pentru care aplici :Pentru aproteja sv de codati pe sv dar stiu foarte bine regulamentul foarte bine sperc ca sa primesc joc de 4 ani pe sv si multi ma cunosc pe sv * Link către portofoliu ( dacă aplicați pentru funcția de Designer sau ambele ) : https://steamcommunity.com/id/MartakSK/ Descrie-te în câteva rânduri :O persoana simplista, placuta, etc Ești conștient că poți fi demis din funcție pentru nerespectarea regulamentului general ? :Desigur! da!
 4. Nume :☠🅼🅰🆁🆃🅰🅺☠ Vârstă :34 Gradul pentru care aplici ( Helper sau Moderator ) :Moderator Motivul pentru care aplici :Pentru aproteja sv de codati pe sv dar stiu foarte bine regulamentul foarte bine sperc ca sa primesc joc de 4 ani pe sv si multi ma cunosc pe sv * Link către portofoliu ( dacă aplicați pentru funcția de Designer sau ambele ) : https://steamcommunity.com/id/MartakSK/ Descrie-te în câteva rânduri :O persoana simplista, placuta, etc Ești conștient că poți fi demis din funcție pentru nerespectarea regulamentului general ? :Desigur! da!
×
×
 • Create New...