Jump to content

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

Suntem în
căutare de staff

Dorești să faci parte din echipa noastră ? Consideri că ești suficient de experimentat încât să moderezi propria secțiune ? Depune o cerere și alătură-te nouă !

Andrei

Managers
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Andrei last won the day on April 3

Andrei had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About Andrei

 • Rank
  Manager DM.PLAYARENA.RO

Optional Information

 • Pe ce server joci ?
  GO

Recent Profile Visitors

184 profile views
 1. Andrei

  Prezentare bRk

  Bine ai venit!
 2. Numele Dorit: DM.PLAYARENA.RO Numarul de sloturi: 40 IP & Port: 51.195.92.63:27015 Modul de joc: DeathMatch FFA Contact Detinator / Destinatori server: PM forum Numele firmei unde este gazduit serverul: @Hardix Link GT (Game-Tracker): https://www.gametracker.com/server_info/51.195.92.63:27015/
 3. Nume : Andrei Vârstă : 18 Gradul pentru care aplici ( Moderator / Designer ) : Moderator Motivul pentru care aplici : Vreau sa reincep cu activitatea si vreau sa o iau de la 0. * Link către portofoliu ( dacă aplicați pentru funcția de Designer sau ambele ) : Descrie-te în câteva rânduri : O persoana placuta, serioasa si care se tine de treaba Ești conștient că poți fi demis din funcție pentru nerespectarea regulamentului general ? : Da, sybt constient.
 4. 1. [INTREBARE GENERALA] Numele viitorului Owner-Server: Andrei 2. [INTREBARE GENERALA] Data de nastere: 21.02.2003 3. [INTREBARE GENERALA] Unde te putem contacta: Forum 4. [INTREBARE GENERALA] Cu cine iti incepi acest proect (Cate persoane sunteti implicate): Cu un prieten 5. [INTREBARE GENERALA] Ce doresti sa faci cu pontentialul IP pentru care faci aceasta cerere?: Un server de CS:GO de DM 6. [INTREBARE PENTRU SERVERE CS 1.6] Poti oferii suport serverului (Investitii lunare de boost): - 7. [INTRABARE PENTRU SERVERE CS-GO] Ce modalitate de reclama vei folosi pe
×
×
 • Create New...