Jump to content

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

Suntem în
căutare de staff

Dorești să faci parte din echipa noastră ? Consideri că ești suficient de experimentat încât să moderezi propria secțiune ? Depune o cerere și alătură-te nouă !

NoScope

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About NoScope

 • Birthday 06/08/2002

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. Fac c-am ce pot sa intru pe server,nici nu pot sta chiar atat de mult,in cursul spatamani de la 7:30 pana la 12:30 sunt la liceu,de la ora 14:15 sunt la munca pana pe la 20:30 maxim 21:00,am un parinte decedat,sunt nevoit sa plec,eu imi fac activitate cum pot pe server.
 3. -Model Cerere Acces- Numele tau pe server: NoScope Varsta reala: 18 Ani. Ai experienta in a administra un server?: Da. Ai citit regulamentul?: Da cu mare atenție De ce crezi ca meriti admin?: Pentru ca adminez destul de bine si as vrea un grad mai mare daca se poate. In ce an te-ai nascut?: 2002. Faci cerere pentru gradul de : Moderator. Ai intrat pe serverul de discord?: Dap. Poza din !ore de pe server: https://www.gametracker.com/player/NoScope/89.40.104.229:27015/ "nu pot sa va dau poza de pe joc pentru ca mi-am luat vac pe contul vechi si pe a
 4. Contra - Jignesti prea mult playeri,parerea mea nu este ca un staff sa aibe un limbaj cat mai frumos cu jucatori,ai jignit chiar si pe uni din staff.
×
×
 • Create New...