Jump to content

Mark Micutzu

Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Recent Profile Visitors

76 profile views
 1. Contra. Titlu de cerere nerespectat. Model de cerere gresit. Nu ai citit regulamentul. Campania de helperi 13+ s-a terminat.
 2. Trb sa astepti putin sa faci o activitate decenta si pe urma faceai cerere. Te-ai grabit. Activitate pe forum 0. Contra.
 3. Pro. O sansa sa vedem de ce esti in stare.
 4. Contra. Nu au trecut 14 zile de la ultima cerere.
 5. Contra. Nu au trecut 14 zile de la ultima cerere.
 6. Contra. Comportamentul tau lasa de dorit. Dupa parerea mea, cat timp ai fost helper nu prea ti-ai facut treaba.
 7. Contra. Titlu gresit. Model de cerere nerespectat. Nu ai citit regulamentul.
 8. Sunt Contra pentru primele 2 harti. Pentru celelalte 3 harti sunt PRO.
 9. 1. Aici sunt Contra. O sa fie piata cu sunetele astea (Uni vor sunete porno etc.) 2. Harta este ok. PRO. 3. Modele nu stiu ce sa zic, si nu o sa comentez. 4. Aici sunt PRO. 5. Contra. Nu degeaba sunt puse gradele respective de la helper la Owner. 6. /Ctban o sa fie adaugat curand. Este scos momentan. 7. Contra. Nu poti campa pe cineva cu lama. 8. Un pro tras de coada nu stiu ce sa zic. 9. Pro. O idee buna. 10. Contra. Toata lumea o sa stie cuvantul si nu mai ne putem da seama la cereri daca respectivul a citit regulamentul sau nu. 11. Contra.
 10. Contra. Nu ai citit regulamentul. Activitate slaba in ultimele zile.
 11. Nume: Mark Micutzu Propunerea ta: Am mai multe propuneri si o sa le enumar cu descrierea lor in parte: 1. Sa adaugam harta ba_jail_medieval_csgo. (Link: https://gamebanana.com/maps/209543) Descriere: Este o harta medievala, simpla, nu foarte complicata, acces la diverse arme pentru CT si foarte multe minigame-uri, perfecte pentru joculete, Godmode Day si mai ales Event-uri. 2. Sa se adauge un nou set de arme pentru CT si anume P90+Deagle.(Fortele Belgiene daca vreti si nume) Descriere: Am observat de ceva vreme ca setul mp7+deagle nu prea este folosit deloc si ar fi ok
 12. Pro. Va fi un day foarte amuzant si interesant in acelasi timp
 13. Pro. Campanie. Totul pare in regula.
 14. Contra. Regulament necitit. Daca ai tu 16 ani, eu am 32.....
×
×
 • Create New...