Jump to content
FastHosting.ro - Cea mai inalta calitate! ×

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

Marian.PlayArena

Premium
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

1 Follower

About Marian.PlayArena

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 01/16/1985

Optional Information

Recent Profile Visitors

156 profile views
 1. Nume : Marian Care este propunere dumneavoastră : Să fie selectați 2-3 supervizori care să se ocupe de serverele aflate în comunitate, acces full pe secțiune. Descriere detalliată : De 3 zile văd pe forum reclamă și nimeni nu ia atitudine, dar nimeni nimic. Să le dați mai multă încredere. Cu ce ar ajuta comunitatea această propunere ? : Atenție și multă muncă, activitate pentru ei, responsabilitatea de a arăta fiecare ce poate și o ordine a forumului. Alte detalii : Nu-i cunosc pe mulți de aici , dar totuși cred și am văzut că există o activitate din partea unui moderato
 2. Bine ai venit printre noi , omul lăbi
 3. Nume : Marian Care este propunere dumneavoastră : 1. Există un sv CSGO de competitiv/mix pe forum. Sâmbătă de sâmbătă sau la 2-3 zile sa se facă concursuri cu premii: VIP pe forum, pe TS acces mai mic, un skin in valoare de 3-4-5 euro, PayPal, paysafe etc. Cum vă permiteți. Sa vă alegeți una sau două persoane care pot și au timpul necesar să se ocupe de el. Să-l dați spre administrare. 2. Deschiderea unui sv de CS 1.6 clasic, bostat. 3. Sa nu mai apară sus: suntem în căutare de staff. Nu are rost, oricum va axați pe useri cunoscuți și maturi. 4. Sv care vin/sunt în comun
 4. Sa nu vă mai complicați, de ce nu adăugați pe server comanda !mute pentru playeri?. Eu l-am pus data trecută. @Tw1sTpoate ajung acasă zilele astea și o să-ți trimit toate comenzile că le am salvate , comenzi utile și folositoare.
 5. Nume : Marian Vârstă : 36 Unde locuiești ? : Reșița Care sunt pasiunile tale ? : Bucătărie, să gătesc. Modalitate de contact : - Poză ( opțional ) : - Descrie-te în câteva cuvinte: Îmi place foarte mult să gătesc pe lângă jocurile de gaming. Sunt înțelegător, și recunoscător pentru persoanele care mi-au fost alături mereu. Sunt aici datorită camaradului @Tw1sT cu obligația să-mi facă cinste cu o halbă de bere . Va salut.
×
×
 • Create New...