Jump to content

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

Suntem în
căutare de staff

Dorești să faci parte din echipa noastră ? Consideri că ești suficient de experimentat încât să moderezi propria secțiune ? Depune o cerere și alătură-te nouă !

Marian.PlayArena

Premium
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Marian.PlayArena

 • Rank
  Veteran

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. La sv de ze mă ocup eu de bost săi dau săptămânal iar la cel clasic e bine un bost lunar. Da ai dreptate, sa nu fie ze plin de pluginuri. Cu cât mai simplu cu atât mai frumos. Daca face sv de ze, sa caute o persoană care să-l administreze și să se ocupe de el serios.
 2. Din partea mea aveți sprijin și susținere după ce o să-mi termin treburile. 1. Într-un viitor apropiat, vreau sa revin cu 2 sv de csgo. 2. Deschiderea de sa:mp aduce un plus și iau legătura cu foștii mei colegi de gaming și o sa vorbesc cu ei. 3. CS 1.6 cum ți-am spus merge un zm escape și un clasic, ăla bostat. 4. Un sv de MC daca dorește @babyUrsu și are credibilitate că poate să facă ceva, sa fie susținut în prima lună. 5. Daca mai doriți alt sv de CS:GO, ar fi unul de Deathrun, crede-mă e foarte jucat. Am acasă serverele de Deathrun, casual, competitiv și arena,
 3. Sa nu vă mai complicați, de ce nu adăugați pe server comanda !mute pentru playeri?. Eu l-am pus data trecută. @Tw1sTpoate ajung acasă zilele astea și o să-ți trimit toate comenzile că le am salvate , comenzi utile și folositoare.
 4. Nume : Marian Vârstă : 36 Unde locuiești ? : Reșița Care sunt pasiunile tale ? : Bucătărie, să gătesc. Modalitate de contact : - Poză ( opțional ) : - Descrie-te în câteva cuvinte: Îmi place foarte mult să gătesc pe lângă jocurile de gaming. Sunt înțelegător, și recunoscător pentru persoanele care mi-au fost alături mereu. Sunt aici datorită camaradului @Tw1sT cu obligația să-mi facă cinste cu o halbă de bere 🍺🍺🍺. Va salut.
×
×
 • Create New...