Jump to content

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

Suntem în
căutare de staff

Dorești să faci parte din echipa noastră ? Consideri că ești suficient de experimentat încât să moderezi propria secțiune ? Depune o cerere și alătură-te nouă !

cOX.

Managers
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Model[RO] Nume actual: Nume dorit: Motivul: Inportant! Numele se schimba odata pe luna! Model[EN] The curent nick: The new nick: The reason for change: Inportant! You can change your nick once per month!
  2. Model[RO] Numele tau: Numele reclamatului: Data si ora: Motivul reclamatiei: Dovada(se acceapta doar print la consola/demo/snapshot): Altele: Inportant: ==>Este obligatoriu ca titlul topicului sa contina : "Reclamatie Admin/jucator numele" ==>Toate celelalte topicuri care nu respecta acest model vor fi închise si nu vor fi luate în considerare. ==>Orice reclamatie care nu vine însotita de o dovada nu va fi luata în cosiderare. ==>Adminii care las reply la o reclamatie sunt obligati pe langa PRO/CONTR
×
×
  • Create New...