Jump to content

csfweed01

Moderators
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

Recent Profile Visitors

196 profile views
 1. Contra. Nu ai citit regulamentul + vârsta.
 2. Nu prea pot spune nimic fata de cele spuse de către colegii mei dar eu îți dau contra doar pentru activitatea pe care n o ai în ultimul timp.
 3. Pro în privința cu Day ul. Pro în privința cu noi MVP Sounds deoarece au undeva la un interval de 10 sec și n are ce sa consume. Pro în adăugarea hărții și de ce nu încă câteva hărți.
 4. O sa fiu scurt și la obiect cu toate propunerile aduse în acest topic. Știți bine situația pe care o avem cu lagul la acest moment cât mai multe modele ar aduce un surplus acestui lag incarcand super mult serverul fiecare model în parte cu fiecare material. CTBAN o sa se rebage probabil cât de curând. De comanda !admin nu e o neapărată nevoie deoarece nu e super greu sa înveți comenzile de baza ca și Helper în orice caz aveți comanda sm_help în consola. De ctag nu e nevoie fiecare staff are tag ul potrivit. Sunt multe chestii din engine pe care nu le poți modifica
 5. Ți ai ales avatarul. "[5] Din momentul în care vă alegeți o lucrare postată de cineva, echipa de designeri are obligația de a inchide topicul, doar în cazul cererilor cu o singură lucrare, în cazul in care sunt doua lucrări cel care a făcut cerere își poate alege una sa o poarte si sa astepte in continuare pe cealaltă. "
 6. cel mai prost stock ai putut sa l dai, am improvizat.
 7. sum new stuff xx xxx signature :X
 8. Hai ca nu esti chiar asa de pampalau pana la urma toate au un inceput. kw
 9. La "imagine" o sa ti explic ceea ce se afla in modelul dat. "[8] În cazul în care doriți un [Avatar,Semnătură,Banner,Userbar] , postarea unei imagini nu este obligatorie atâta timp cât la tema imaginii se află un răspuns concret, apropiat de ceea ce doriți, iar dacă doriți o semnatură este obligatoriu să postați o imagine ca model pentru ceea ce doriți. [Nerespectarea modelului duce la inchiderea cererii]" Eu personal n am de unde sa stiu ceea ce ti place, de la gagici pana la masini sau habar n am.
 10. Probabil nu ai citit ceea ce scria in topicul respectiv. Hai sa te lamuresc. "[2] Pentru a crea o cerere aveți nevoie de minim [30 de posturi] pe forum. [Nerespectarea duce la 7 zile blacklist]"
 11. Asta da dovada de player infect încercând sa își bage nasul ca admin când nici măcar regulamentul nu știe sa l citească. Contra
×
×
 • Create New...