Jump to content

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

Suntem în
căutare de staff

Dorești să faci parte din echipa noastră ? Consideri că ești suficient de experimentat încât să moderezi propria secțiune ? Depune o cerere și alătură-te nouă !

babyUrsu

Managers
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by babyUrsu

 1. Te rog sa intri pe Discord AICI
 2. [Nume] - babyUrsu [Doresc] - Avatar [Imagine] - https://imgur.com/a/7B5VZfo [Tema] - [Text] - babyUrsu (Principal) PlayArena.Ro (secundar) [Dimensiuni] - 150x300
 3. Salut! As vrea daca se poate si un server de Minecraft, dar daca nu puteti sau nu stiti cum sa faceti unul, nu este o problema, am avut si eu server(e) de Minecraft, si pot adauga in comunitate! Bafta!
 4. Te rog sa intri pe serverul de discord AICI
 5. Te rog sa imi accepti cererea pe Discord.
 6. Vreau sa te testez putin pe discord, ti-am trimis o cerere pe discord si apoi iti voi seta gradul.
 7. Salut! Vreau sa adaug melodii noi pe server la sfarsitul rundei, este total random pentru ca daca adaugam comanda !mvp o sa se repete de multe ori si poate fi iritant. Daca vrei sa propui o melodie pentru server, da-i reply la acest topic, cu linkul de la melodie si minutul si secunda de unde sa inceapa. Ex: Avicii - Wake Me Up | 1:32 Lista cu melodiile actuale: https://www.mediafire.com/file/bqf5sgax00rfr06/abner_res.txt/file
 8. Ricky Martin - Vente Pa' Ca (Official Video) ft. Maluma
 9. vreau sa fii mai activ pe forum
 10. double post, la al 3-lea post whitelist
 11. Nume: Varsta: Gradul Actual?: Ore jucate pe Server: De ce doresti Upgradeul?:
 12. Nu ai citit regulamentul, poti revenii cu o cerere peste 7 zile
 13. nu e ceea ce am cerut dar arata fain, poate altcineva sa imi faca unul?
 14. [Nume] - babyUrsu [Doresc] - Banner [Imagine] - Oricare [Tema] - CSGO [Text] - GO.PLAYARENA.RO (principal) PLAYARENA.RO/Forum (secundar)
 15. Votati serverul zilnic aici: Click! si aici: Click! Daca votati serverul zilnic pe ambele siteuri timp de 7 zile consecutive, primiti VIP Gold 1 Saptamana! + 5k Credite pentru !shop
 16. Nume: Propunere: ScreenShoturi (Optional):
 17. @babyUrsu @FRATELE AMBREAJ - - - @Gherburai @kirbyx9 @CretuRO @John Acest topic a fost creat de @FRATELE AMBREAJ | @babyUrsu si v-a fi actualizat odata la 3 zile!
 18. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 19. Player: Motiv: Dovada: Exemplu: Player: Palash. Motiv: SpinBot Dovada: *un filmulet scurt* sau cateva ss-uri
 20. Adminul: Motivul: Dovada: Exemplu: Adminul: babyUrsu Motivul: a dat mute degeaba Dovada: *ScreenShot*
 21. Nick: SteamID: Tag-ul: Culoare Tag: Ore Jucate: Cerinte: Minim 50 Ore jucate pe server Tag-ul sa nu fie jignitor, rasist etc. SteamID-ul il gasiti Aici! Trebuie sa faceti ScreenShot cu orele jucate pe server folosind comanda !ore in chat Titlul sa fie: Cerere Tag - Numele Tau Exemplu: Nick: babyUrsu SteamID: STEAM_0:0:183405383 Tag-ul: Angel Of Death Culoare Tag: DarkRed Ore Jucate: 27 dovada: (screenshot aici)
×
×
 • Create New...