Jump to content

AlexTheLionRO

Administrators
 • Posts

  144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

AlexTheLionRO last won the day on July 20

AlexTheLionRO had the most liked content!

Optional Information

 • Pe ce server joci ?
  AWP

Recent Profile Visitors

541 profile views

AlexTheLionRO's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done

Recent Badges

25

Reputation

 1. Salutare tuturor, eventul top 3 din aceasta luna a luat sfarsit aseara! Castigatorii sunt: r2a0u0 cu 37.159 de puncte; Don Andreas cu 31.157 de puncte; Cosminel™ cu 17.721 de puncte. Felicitari tuturor participantilor! ATENTIE! Eventul din aceasta luna se desfasuara la fel, premiile sunt acealeasi dar de data aceasta castigatorii pot sa aleaga cum doresc sa primeasca banii, paypal sau csgo skins, multa bafta! REGULAMENT EVENT 1. Pentru a va revendica premiile trebuie sa fiti in grupul de discord si de steam: Discord: http://discord.gg/playarena Steam: https://steamcommunity.com/groups/playarenago 2. Nu aveti voie sa farmati puncte pe playeri afk; 3. Nu aveti voie sa faceti team daca concurati la event top 3 4. Daca jigniti, deranjati, distrageti ceilalti playeri riscati sa fiti descalificati si chiar banati, in functie de problema! 5. ATENTIE: Daca vreun admin este prins ca abuzeaza cumva de gradul sau pentru a obtine mai multe puncte va primi down/remove!
 2. cerere facuta gresit, imi pare rau, respins!
 3. salutare si bine ai venit!
 4. EURO 2020. Italia este noua campioană europeană, a învins Anglia la loviturile de departajare. https://imgur.com/aCMJP1P Finala EURO 2020 a debutat cu cel mai rapid gol marcat vreodată în istoria Campionatului European. Englezul Luke Shaw a deschis scorul în minutul 1 și 57 de secunde, după o centrare în adâncime a lui Kieran Trippier, unul din jucătorii a cărui selecție a fost contestată de iubitorii de fotbal englezi și care a fost unul din cei mai buni din teren, până la schimbarea sa, din minutul 70, cu Buyako Saka. Italia a dominat teritorial, dar Anglia nu a lăsat nici o breșă în apărare, „azzurii” nereușind să își creeze ocazii cu adevărat periculoase. Noua campioană a Europei, Italia, care a trecut în finală de reprezentativa Angliei, după prelungiri și lovituri de departajare cu scorul general de 4-3, după 1-1 la finalul primelor 90 de minute. Pentru Italia este cel de al doilea trofeu european câștigat.
 5. [Cerere] AlexTheLionRO - Banner [Nume] - AlexTheLionRO [Doresc] - banner [Imagine] - https://imgur.com/wwceTVt [Tema] - rosu-negru [Text] - AWP.PLAYARENA.RO si #PLAYARENA.RO [Dimensiuni] - 125x125 (sper sa fie ok, e pt sv de discord) @kxng daca se poate, multumesc anticipat!
 6. salutare si bine ai venit!
 7. Reincepe o noua editie a eventului top 3 pe AWP.PLAYARENA.RO! Va asteptam pe toti, in numar cat mai mare! Event ul va incepe pe data de 25:06:2021 si se sfarseste pe data de 25:07:2021. Castigatorii vor fi premiati cu: LOCUL 1 VIP DIAMOND timp de o luna pe awp.playarena.ro + un skin de csgo in valuare de 30 euro + membru VIP timp de o luna pe grupul de discord. LOCUL 2 VIP GOLD timp de o luna pe awp.playarena.ro + un skin de csgo in valoare de 15 euro + membru VIP timp de doua saptamani pe grupul de discord. LOCUL 3 VIP GOLD timp de o luna pe awp.playarena.ro + un skin de csgo in valoare de 5 euro + membru VIP timp de o saptamana pe grupul de discord. ATENTIE! Adminii nu au voie sa participe la acest event cu vip! Pentru a va revendica premiile trebuie sa fiti in grupul de discord si de steam: Discord: http://discord.gg/playarena Steam: https://steamcommunity.com/groups/playarenago 3. Nu aveti voie sa farmati puncte pe playeri afk; 4. Nu aveti voie sa faceti team daca concurati la event top 3 5. Daca jigniti, deranjati, distrageti ceilalti playeri riscati sa fiti descalificati si chiar banati, in functie de problema! 6. ATENTIE: Daca vreun admin este prins ca abuzeaza cumva de gradul sau pentru a obtine mai multe puncte va primi down/remove!
 8. Respins! Imi pare rau dar cererea are un model care trebuie respectat in completarea cererii si tu nu l ai respectat + in regulamentul acela este o "regula" care te ajuta la completarea corecta a cererii. Te asteptam cu o noua cerere in viitor
 9. se poate si cu - ? Cat % iti place sa citesti?
 10. 35% Cat % iti place sa te joci pe awp.playarena.ro?

Powered by Invision Community

×
×
 • Create New...