Jump to content
FastHosting.ro - Cea mai inalta calitate! ×

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

Rezurrected

Technical Assistance
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rezurrected last won the day on April 5

Rezurrected had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

4 Followers

About Rezurrected

 • Rank
  Începător

Optional Information

Recent Profile Visitors

470 profile views
 1. Deja aveți o secțiune pentru resurse, nu se va adăuga o aplicație care-n prezent este nefolositoare privind traficul de vizitatori ai comunității. https://playarena.ro/forum/forum/43-counter-strike-16/ https://playarena.ro/forum/forum/49-counter-strike-global-offensive/
 2. Nu-i văd absolut deloc rostul, înafara faptului că-ți restrânge afișajul textului nu are nici un alt scop, din păcate funcția a fost scoasă din cadrul platformei odată cu lansarea versiunii 4.x și va rămâne scoasă.
 3. https://playarena.ro/forum/forum/366-asistență/
 4. Sună mai bine denumirea de „Fabule”, ambele făcând partea din categoria asta : https://playarena.ro/forum/forum/348-fabule/
 5. Tutoriale se postează în această categorie : https://playarena.ro/forum/forum/60-tutoriale/, folosești tag-uri pentru a lega topicul de secțiunea TS3.
 6. Momentan traficul internațional pe forum este în proporție de 10% dacă nu și mai mic. Chiar aș vrea să văd cum o să treceți voi toate modele din categoriile prezente pe forum în „2-3 limbi străine”. Odată ce eu instalez alte pachete de limbi pe forum, rămâne la datoria voastră să scrieți o versiune a regulamentului ( fiecare categorie publică de postat în parte ) în acele limbi adăugate. Întrebarea și mai interesantă, e câți dintre voi ați face acest lucru ? ( nu vorbim de google translate care-ți traduce 50% din text corect și 50% greșit ). Momentan propunere
 7. Momentan, comunitatea nu este la un nivel în care avem nevoie de un astfel de plugin. Pe viitor când va fi nevoie va fi achiziționat din magazinul platformei.
 8. Înafara faptului că ai doar 24 de ore pe comunitate, n-ai nici măcar activitate ( 4 / 5 postări pe categoria unde dorești acces ). N-am să pricep de ce faceți o cerere pentru un grad mare ( dacă căutam persoane în gradele mari, nu era logic că scria în topicul de model ? ). Prima oară să văd vorbele scrise mai sus „pot face activitate foarte mare” și după mai vorbit într-o altă cerere. Din partea mea e un „contra”.
 9. Propunerea asta ține mai mult de fiecare deținător de server în parte dacă dorește să-și adauge serverul acolo sau nu. Singurul lucru pe care-l putem face noi este să adăugăm doar ce este deținut de către comunitate.
 10. Deja am discutat aseară în cadrul ședinței pe baza propunerii, vor fi adăugate categoriile acceptate în decursul următoarelor zile.
×
×
 • Create New...