Jump to content

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

Suntem în
căutare de staff

Dorești să faci parte din echipa noastră ? Consideri că ești suficient de experimentat încât să moderezi propria secțiune ? Depune o cerere și alătură-te nouă !

Rezurrected

Technical Assistance
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

4 Followers

Recent Profile Visitors

253 profile views
 1. Sună mai bine denumirea de „Fabule”, ambele făcând partea din categoria asta : https://playarena.ro/forum/forum/348-fabule/
 2. Tutoriale se postează în această categorie : https://playarena.ro/forum/forum/60-tutoriale/, folosești tag-uri pentru a lega topicul de secțiunea TS3.
 3. Momentan traficul internațional pe forum este în proporție de 10% dacă nu și mai mic. Chiar aș vrea să văd cum o să treceți voi toate modele din categoriile prezente pe forum în „2-3 limbi străine”. Odată ce eu instalez alte pachete de limbi pe forum, rămâne la datoria voastră să scrieți o versiune a regulamentului ( fiecare categorie publică de postat în parte ) în acele limbi adăugate. Întrebarea și mai interesantă, e câți dintre voi ați face acest lucru ? ( nu vorbim de google translate care-ți traduce 50% din text corect și 50% greșit ). Momentan propunere
 4. Momentan, comunitatea nu este la un nivel în care avem nevoie de un astfel de plugin. Pe viitor când va fi nevoie va fi achiziționat din magazinul platformei.
 5. Înafara faptului că ai doar 24 de ore pe comunitate, n-ai nici măcar activitate ( 4 / 5 postări pe categoria unde dorești acces ). N-am să pricep de ce faceți o cerere pentru un grad mare ( dacă căutam persoane în gradele mari, nu era logic că scria în topicul de model ? ). Prima oară să văd vorbele scrise mai sus „pot face activitate foarte mare” și după mai vorbit într-o altă cerere. Din partea mea e un „contra”.
 6. Propunerea asta ține mai mult de fiecare deținător de server în parte dacă dorește să-și adauge serverul acolo sau nu. Singurul lucru pe care-l putem face noi este să adăugăm doar ce este deținut de către comunitate.
 7. Deja am discutat aseară în cadrul ședinței pe baza propunerii, vor fi adăugate categoriile acceptate în decursul următoarelor zile.
×
×
 • Create New...