Jump to content

Bine ai venit pe
PlayArena România

Din 2015 până în prezent reușim să demonstrăm cu fiecare ocazie cum ne deosebim de restul comunităților și că ne dorim să evoluăm din ce în ce mai mult pe zi ce trece !

Suntem în
căutare de staff

Dorești să faci parte din echipa noastră ? Consideri că ești suficient de experimentat încât să moderezi propria secțiune ? Depune o cerere și alătură-te nouă !

Awp Only » AWP

b_350_20_000000_060505_ffffff_000000.png

Forums

 1. Link-uri utile

  Dorești să intri în contact cu admini serverului ? Dorești să-ți verfici activitatea ca admin ? Dorești să intri-n grupul de steam ? Mai jos ai toate link-urile !

  • No posts here yet
 2. [AWP] - Regulament Admini & Playeri

  Orice jucător sau admin de pe server este obligat să cunoască în măsură de 80% regulamentul atribuit fiecăruia dintre ei. Recomandăm citirea zilnică deoarece ne rezervăm dreptul de al modifica în orice moment !

  1
  post
 3. [AWP] - Pențuri V.I.P, Grade & Credite

  Te interesează prețurile sau beneficiile de pe server ? Aruncă un ochi în cadrul acestei secțiuni !

  1
  post
 4. [AWP] - Anunțuri Administrative

  În această secțiune vor fi disponibile anunțurile legate de server ! Recomandăm vizitarea zilnică a secțiunii pentru a fi la curent cu noile modificări aduse !

  3
  posts
 5. [AWP] - Zonă Staff

  Zonă dedicată adminilor de pe server !

  541
  posts
 6. [AWP] - Cerere Helper

  Te-ai săturat de codați ? Consideri că poți administra un server ? Depune o cerere pentru a te alătura echipei noastre !

  199
  posts
 7. [AWP] - Zonă Jucători

  Ai luat ban pe nedrept ? Un admin sau jucător nu respectă regulmanetul ? Fă-te auzit și lasă-ne să-ți rezolvăm problme întâmpinată pe server !

  49
  posts
 8. [AWP] - Concursuri

  Oferim ocazia tuturor jucătorilor de a-și arăta experiența de joc prin diferite concursuri cu premii substanțial profitabile !

  2
  posts
 9. [AWP] - Discuții Libere

  Hai la o discuție alături de noi !

  20
  posts
 10. [AWP] - Arhivă

  Arhiva serverului !

  4
  posts
×
×
 • Create New...